Benvingut a unir-se a la Xina Lutong a la fórmula Automech 2017

Automech Formula 2017 11


Benvingut a unir-se a la Xina Lutong a la fórmula Automech 2017
Adreça: Cairo International Convention & Exhibition Center
Stand n.º .: 5.E208
Hora: 10-12 de desembre de 2017

La fórmula Automech, el Saló Internacional de l'Automòbil de El Caire, és el principal i més prestigiós esdeveniment d'indústries automotrius a l'Orient Mitjà i Àfrica del Nord (MENA), Automech-Fórmula va néixer amb arrels profundes en el mercat a partir de la història d'experiència acumulada de 23 versions consecutives des de 1994.

La Xina Lutong Parts Plant participarà en el Saló Internacional de l'Automòbil del Caire Automech Formula 2017, el nostre Stand es troba en 5.E208. AUTOMECH FORMULA és un esdeveniment de 3 dies celebrat del 10 al 12 de desembre de 2017 al Centre Internacional de Convencions i Exposicions de El Caire (CICC) a El Caire, Egipte.

Trobeu-nos al Stand 5.E208 per veure, sentir i comprendre l'impacte de les solucions d'injecció de combustible en els requisits agrícola, industrial i marítim de la Xina Lutong. Invitem acollidament als agents i clients estrangers a visitar l'estand. Estem encantats de presentar les nostres últimes solucions de producte, incloent el rotor del capçal VE, el rotor del capçal DPA, el filtre dièsel, el pistó dièsel, l'injector de combustible dièsel, la vàlvula de lliurament, les peces i el muntatge de la bomba VE i els nous productes per a injectors i barres dièsel comuns. Més de 2000 tipus de peces i accessoris d'injecció de combustible dièsel es produeixen a la Xina Lutong, tots ells compleixen els estàndards ambientals de l'Euro II a l'Euro III. El sistema de gestió de qualitat per a la producció de peces dièsel ha estat certificat segons la norma internacional ISO 9001: 2008. El nostre negoci de Sistemes d'injecció de combustible permet als motors complir els requisits creixents d'emissions, alhora que maximitza l'eficiència i el rendiment del combustible.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Com a fabricant de renom, comerciant i proveïdor de sistemes d'injecció de combustible dièsel, incloent bombes VE, rotor capçal, injectores de combustible i broquets injectors de combustible. Ens comprometem a oferir als nostres clients un excel·lent servei postvenda i peces de recanvi de qualitat. La qualitat i la fiabilitat estàndard dels components del mercat d'accessoris d'OE són un valor enorme per als nostres clients.

Et convidem sincerament a unir-te a nosaltres a l'esdeveniment per compartir amb tu l'últim desenvolupament i tecnologia de la indústria de l'automòbil.

SMT Clean Roll

Features:

Spunlace Nonwoven Fabric SMT Stencil Clean Paper Roll Application:

The wipes are specially used in cleaning stencil, redundant tin on circuit board to keep the board spotless in SMT electronic factory.

Standard Size: As customers size!

Roll or sheet

Core:

Paper and plastic cores, with notch or not

We supply different SMT Stencil Clean Paper Roll to fit various printing machines, DEK, MPM, SONY, EKRA, MINAMI, PANASENT, Fuji, MPM and other printers.The material is also used in semiconductor, optical products, PCB production, auotmotive, mobile phone production and medical equipment.

SMT Stencil Cleaning Paper Roll,Dust Free Clean Rolls,MPM Clean Paper Rolls,MPM Printer Clean Rolls,Stencil Cleaning Rolls, Under Stencil Cleaning Rolls

ShenZhen KDW Electronics Co.,Ltd , https://www.smtsplicetape.com